click to enable zoom
Searching...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next
Your search results

Waar kan ik voor lenen?

Soms hebt u extra geld nodig. Bijvoorbeeld omdat u even krap bij kas zit of omdat u een grote aanschaf wilt doen. U kunt dat geld sparen, maar geld lenen is ook een optie. Interbank biedt hiervoor diverse mogelijkheden.

Verschillende leendoelen

Bij ons kunt u terecht voor een lening voor verschillende leendoelen. Wilt u binnenkort gaan verbouwen, hebt u een restschuld, staat er een eenmalige grote aanschaf op stapel of komt u voor onverwachte kosten te staan? Dan kan een lening een goede oplossing zijn. Bij Interbank bent u ook aan het juiste adres voor bijvoorbeeld een autofinanciering, motorfinanciering, bootfinanciering of caravanfinanciering.

En staat u weleens rood, maakt u veel gebruik van uw creditcard of hebt u een postorderkrediet? Dan kan het wel eens zinvol blijken om deze leningen over te sluiten naar één nieuwe lening bij Interbank. Wie weet, kunt u zelfs besparen op uw maandlasten. Het is belangrijk dat u de looptijd van de lening afstemt op de gebruiksduur van uw leendoel. Wilt u bijvoorbeeld geld lenen om een auto te kopen, zorg er dan voor dat de lening is afgelost voordat u de auto weer wilt verkopen.

Wij bieden diverse vormen van Doorlopend Krediet en Persoonlijke Lening.

Compare Listings