click to enable zoom
Searching...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen Prev Next
Advanced Search

€ 120.000 to € 500.000

we found 0 results
Your search results

Waar kan ik voor lenen?

Soms hebt u extra geld nodig. Bijvoorbeeld omdat u even krap bij kas zit of omdat u een grote aanschaf wilt doen. U kunt dat geld sparen, maar geld lenen is ook een optie. Interbank biedt hiervoor diverse mogelijkheden.

Verschillende leendoelen

Bij ons kunt u terecht voor een lening voor verschillende leendoelen. Wilt u binnenkort gaan verbouwen, hebt u een restschuld, staat er een eenmalige grote aanschaf op stapel of komt u voor onverwachte kosten te staan? Dan kan een lening een goede oplossing zijn. Bij Interbank bent u ook aan het juiste adres voor bijvoorbeeld een autofinanciering, motorfinanciering, bootfinanciering of caravanfinanciering.

En staat u weleens rood, maakt u veel gebruik van uw creditcard of hebt u een postorderkrediet? Dan kan het wel eens zinvol blijken om deze leningen over te sluiten naar één nieuwe lening bij Interbank. Wie weet, kunt u zelfs besparen op uw maandlasten. Het is belangrijk dat u de looptijd van de lening afstemt op de gebruiksduur van uw leendoel. Wilt u bijvoorbeeld geld lenen om een auto te kopen, zorg er dan voor dat de lening is afgelost voordat u de auto weer wilt verkopen.

Wij bieden diverse vormen van Doorlopend Krediet en Persoonlijke Lening.

Compare Listings