klik om zoom in te schakelen
loading...
We hebben geen resultaten gevonden
open kaart
Uitzicht roadmap Satelliet Hybride Terrein Mijn locatie Volledig scherm Vorige volgende
Uw zoekresultaten

Persoonlijke lening

Persoonlijke Lening

Een Persoonlijke Lening is een lening met een vaste rente en een vaste looptijd. Deze lening is hierdoor zeer geschikt om te gebruiken voor de aanschaf van goederen met een beperkte levensduur. De looptijd kan dan worden aangepast aan de levensduur van de aanschaf.

De Persoonlijke Lening is geschikt voor:

 • klanten die op zoek zijn naar zekerheid: een vaste looptijd en een vaste rente.
 • klanten die minimaal 21 en maximaal 73 jaar oud zijn.
 • klanten die een vast leendoel hebben.

De Persoonlijke Lening is minder geschikt voor:

 • klanten met een terugkerende geldbehoefte.

Voordelen Persoonlijke Lening

Met de Persoonlijke Lening van Interbank leent u tegen een vaste rente voor een vaste looptijd. U weet precies welk bedrag u leent, welk maandbedrag u betaalt en wanneer de lening is afgelost. Extra vervroegd aflossen is boetevrij. Lekker duidelijk en helder, zonder verrassingen.

Nadelen Persoonlijke lening

Met de Persoonlijke Lening kunt u afgeloste bedragen niet opnieuw opnemen. Alles is van tevoren afgesproken. Wilt u een flexibele lening voor extra financiële ruimte? Dan is een Doorlopend Krediet wellicht geschikter voor u.

Kenmerken Persoonlijke Lening

Het is belangrijk om eerst informatie over een Persoonlijke Lening te krijgen voordat u deze financiering aanvraagt. Hiervoor kunt u bij uw financieel adviseur terecht. Met een Persoonlijke Lening leent u een vast geldbedrag van Interbank. Het maandbedrag van een Persoonlijke Lening bestaat uit een vaste rente en aflossing om de lening terug te betalen. Bij een Persoonlijke Lening spreekt u het volgende met Interbank af:

 1. De hoogte van het leenbedrag. Wij lenen bedragen uit tussen € 2500 en € 75.000. Hoeveel u bij ons kunt lenen, hangt af van uw persoonlijke situatie.
 2. Het maandbedrag (opgebouwd uit aflossing en rente).
 3. De looptijd van de lening. U moet de Persoonlijke Lening helemaal terugbetalen voordat u 74 jaar wordt.

Wilt u extra lenen of extra aflossen?

Wilt u tijdens de looptijd van uw Persoonlijke Lening extra geld lenen? Dat kan niet met een Persoonlijke Lening. Bedragen die u hebt afgelost, kunt u niet opnieuw lenen. Extra terugbetalen kan wel en is vaak kosteloos.

Lijkt het u handig om afgeloste bedragen wél weer te kunnen opnemen of bent u van plan gedurende de looptijd van uw lening extra af te lossen? Dan past een Doorlopend Krediet misschien beter bij u.

De Persoonlijke Lening aflossen

De Persoonlijke Lening terugbetalen gaat op een duidelijke manier:

 • Iedere maand betaalt u een vast bedrag aan ons. Met dit bedrag lost u een deel af en betaalt u de rente voor de lening.
 • U spreekt van tevoren met ons af hoeveel u ons per maand betaalt en voor hoe lang. U betaalt de lening binnen minimaal zes maanden en maximaal tien jaar terug.

Voordelen Persoonlijke Lening

 • Geen verrassingen. U leent een vast bedrag en betaalt een vaste rente.
 • Duidelijkheid. U weet precies tot wanneer u voor de lening betaalt.
 • U kunt kosteloos extra aflossen.

Nadelen Persoonlijke Lening

 • U kunt geen extra geld opnemen.
 • U hebt over het algemeen een hogere rente dan bij een doorlopend krediet.

Wilt u met een lening de mogelijkheid hebben om extra geld op te nemen gedurende de looptijd? Deze extra financiële ruimte biedt de Persoonlijke Lening niet. De Persoonlijke Lening is daarom vooral geschikt voor een vast bestedingsdoel, zoals een auto, caravan of studie. Bent u juist op zoek naar extra financiële ruimte én wilt u flexibel kunnen opnemen? Dan past de leenvorm Doorlopend Krediet misschien beter bij uw situatie.

Rente Persoonlijke Lening

Een Persoonlijke Lening is een lening en dus betaalt u rente. Het rentepercentage staat voor de hele looptijd vast. Ook lost u af om de lening terug te kunnen betalen.
De hoogte van het maandbedrag van een Persoonlijke Lening hangt af van drie zaken. De kosten van de lening worden bepaald door:

 • Het bedrag dat u leent.
 • Het voor u geldende (vaste) rentetarief.
 • Het aantal maanden waarin u terugbetaalt.

Duidelijke kosten Persoonlijke Lening

Als u kiest voor een Persoonlijke Lening, dan kiest u voor een vaste rente. Deze rente is meestal hoger dan die van een Doorlopend Krediet, maar blijft wel gedurende de hele looptijd gelijk. U weet van tevoren dus precies wat de kosten voor deze lening zijn. De Persoonlijke Lening biedt hierdoor veel duidelijkheid en zekerheid.

Vergelijk aanbiedingen