Makelaardij

Met trots kunnen we u mededelen dat we sinds december 2023 een innige samenwerking hebben met Blits makelaars. Daardoor kunt u uw droomwoning via ons kopen of verkopen. Hieronder een korte introductie van Blits makelaars.

Blits Makelaars is 10 jaar geleden opgericht door Tolga Kocer. Sinds onze oprichting zijn we al jaar in, jaar uit, de snelst groeiende makelaarskantoor van Rotterdam.

Met ons betrokken en enthousiaste team zetten wij ons elke dag 100% in voor onze klanten. Ons doel is om jou zo goed mogelijk te helpen. Wat we het belangrijkste vinden? Dat de verkoop, aankoop, of verhuur zo soepel mogelijk verloopt, dat je op ons als professionele partij kunt vertrouwen en dat we samen het maximale resultaat behalen. Want jij hebt een doel, wij weten de beste aanpak en samen behalen we een top resultaat.

Wij onderscheiden ons door onze verfrissende en duidelijke aanpak. Deze aanpakt kenmerkt zich door:

Scherpe en duidelijke tarieven.

De allerbeste presentatie, voor het grootste bereik bij jouw doelgroep.

Het constant informeren van onze klanten.

Blits Makelaars is een dynamisch makelaarskantoor; we zijn zeer actief op de woningmarkt en we zijn van alle ontwikkelingen op de hoogte. We hebben jarenlange ervaring met het verkopen en aankopen van woningen. 

Daarnaast hebben we een breed netwerk, houden we van duidelijke taal en luisteren we aandachtig. Je kunt er van op aan dat wij onze afspraken nakomen, goed bereikbaar zijn en met plezier investeren in persoonlijke aandacht. Want bij Blits Makelaars telt maar één ding, en dat is dat jij als klant tevreden bent met het eindresultaat.

Vanuit onze locatie aan de ‘Kop van Zuid’ in Rotterdam zijn wij actief in een grote regio. Door ons ruime netwerk kunnen we je goed helpen bij het verkopen van de huidige woning maar ook bij de zoektocht naar een nieuw onderkomen. 

Je krijgt bij ons altijd een vast contactpersoon; daardoor blijft onze dienstverlening persoonlijk en zijn de lijnen kort.

Over Tolga Kocer

Sinds 2014 ben ik trotse eigenaar van Blits Makelaars. Hiervoor was ik makelaar bij Re/max. Mijn doel is de makelaardij begrijpelijk en toegankelijk te maken. Zodat iedereen met een goed gevoel zijn of haar woning kan verkopen. Ook vind ik het fijn om mensen te helpen in hun zoektocht naar hun nieuwe droomwoning.

Transparantie en communicatie vind ik dan ook erg belangrijk, veel contact met mijn klanten en eerlijk advies geven. 

Met veel bevlogenheid en plezier werk ik iedere dag aan deze doelen en ben ik trots op het team!

 

Stel ons gerust uw vraag