Over ons

Het leven zit vol risico’s en uitdagingen. Wij zorgen ervoor dat deze risico’s en uitdagingen u niet belemmeren in uw leven, zowel als particulier als ondernemer. Wij staan dicht bij onze klanten en zetten actuele kennis en vaardigheden in om ervoor te zorgen dat wij de juiste oplossingen vinden om risico’s te verminderen of de mogelijke financiële gevolgen ervan te verzekeren.

Wij begrijpen uw vragen en stellen de vragen die nodig zijn om snel tot de beste oplossing te komen. Daardoor kost het u maar weinig tijd en heeft u de zekerheid en rust dat het goed geregeld is. 

Wij staan sinds 1991 voor eerlijk en transparant advies met net dat beetje meer service. Dit doen we vanuit 2 kantoren in Dordrecht en Rotterdam. 

Gemak, eerlijkheid en zekerheid, dat zijn de kernwoorden binnen onze dienstverlening. Als klant kiest u bij ons zelf de manier waarop u uw financiële zaken wilt regelen. Omdat dit per klant, of zelfs per product anders kan zijn, bieden wij onze relaties drie mogelijkheden:

  1. Persoonlijk advies van een adviseur
  2. Telefonische helpdesk
  3. Zelf regelen via onze website

Welke manier u ook kiest, u bent er altijd zeker van dat u profiteert van onze uitgebreide service en producten van gerenommeerde aanbieders tegen de scherpste premies.

Gemak bij u in de buurt

Wij zijn een lokaal financieel advieskantoor. Woont u in onze regio? Dan profiteert u niet alleen van het gemak dat uzelf de wijze van verzekeren kunt kiezen, wij zitten ook nog eens dicht bij u in de buurt.

Heeft u een schade, of wilt u ons persoonlijk spreken? Kom dan gerust bij ons langs. U bent van harte welkom op ons kantoor.

Persoonlijke aanpak

Ondanks dat elke klant ook in onze administratie een nummer heeft, zijn ze dat voor ons zeker niet! Integendeel. Financiële zaken zijn persoonlijk en daarom hanteren wij ook een persoonlijke aanpak.

Wij willen graag al onze relaties kennen en weten wat er bij hen speelt. Op die manier kunnen wij tijdig en op-maat advies geven, wanneer er zich bijvoorbeeld wijzigingen voordoen in wetgeving of fiscale regels.

Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u advies over uw verzekeringen, hypotheek of pensioen? Neem dan gerust contact met ons op.

Stel ons gerust uw vraag